Eigen creaties

Voor:

Beschrijving:

Na:

Bij Petra hebben we alleen foto's van na het knippen en kleuren.
Maar ze had een schuine boblijn met lange punten naar voren,
en nu heb ik de ene zijkant korter geknipt en de andere mooi lang gehouden.
En ik heb er een super lichte ice - white kleuring opgezet.
Ik vind hem super mooi, zowel het kapsel als de kleur.


Bij Ellen heb ik geen foto voortijds gemaakt ( vergeten natuurlijk), Maar het eind resultaat is wel super leuk geworden. Ik heb veel lange pieken laten zitten en een super botte onderrand onder de pieken op het voorhoofd, de linkerkant is korter dan de rechter kant, en in de linkerkant heb ik nog een driehoek als grapje iets korter geschoren. De kleur hebben we donker aubergine gemaakt en alle pieken heb ik feller ingekleurd.


Een superleuke verandering, van een langer kapsel zonder volume, naar een super pittig kort kapsel, de zijkanten kort, en bovenop wat langer zodat er een kuif, een lok of plat gedragen kan worden naar één kant. Een mooie warme kleur maakt het net nog even mooier.


Cristina wilde het haar laten groeien en was ook wel al flink op weg. Maar door het super dikke haar valt het zo plat, dat ik de bovenlagen flink heb ingekort, uitgedund en gesneden zodat er meer volume inkomt en alles lekker piekerig wil zitten. Verder heb ik de oren wel vrij geknipt maar alle pieken rondom heb ik lang gelaten, heeft ze het toch niet voor niets laten groeien. En ik heb onder de lange lok een hele korte botte pony geknipt. Ik vind het veel pittiger en dat past nou juist ook bij haar.


Simone heeft heel lang dit model gehad, maar nu wil ze het echt een stuk korter, een lange bob. En het haar lijkt echt een heel stuk voller.


Een superleuk kapsel, de ene zijkant is kort geschoren en de andere kant is lang gebleven. En van een saaie bruine kleur naar een donkere ondergrond kleuring met een donkere uitgroei en de punten (die eerst zijn geblondeerd)zijn ingekleurd met een as-tint.


Bij deze mevrouw was het haar heel blond geworden door de zon. We hebben een donkere as-kleurige uitgroei erin geverfd,  en in de punten een lichte as-grijze kleuring.

 


Corrie heeft al hele tijd zwart haar,en we hebben er nu een mooie rood tint ingezet, rondom wel in een donkere kleur gehouden en in de lok en de uiterste punten hebben we met een koperkleuring ingezet. Wel eerst het zwart wat moeten ontkleuren natuurlijk, maar hij is super mooi geworden.


Annemarie haar kleur was er zo goed als helemaal uit ( saai vonden wij), dus even wat anders dan anders, een mooie warme koper tint met een knalle koper lok en een puntje in de nek. Het kapsel is iets asymmetrisch geknipt meteen langere lok.


We hebben hier het haar weer wat voller geknipt, zodat er weer wat mooie krullen in komen, aan de achterkant hebben we de lagen ook wat korten geknipt, zodat ook hier het haar mooi vol lijkt.


Een leuke klus voor Eline, een leuke pittige korte coupe met een korte linker zijkant, die niet op de foto staat.
De basiskleur is donker met cerise accenten.


Bij Anja heb ik de lengte een behoorlijk stuk korter gemaakt.
Een boblijn in laagjes en schuin naar voren geknipt en gesneden, hierdoor komt er een hele mooie krul terug in het haar.
De kleur is warm roodbruin met een paar lichte folies erdoor.


Helaas bedachten we te laat om een foto voortijds te maken, maar het haar was op schouder lengte, en we hebben er een super pittig kapsel van gemaakt, met een donkere ondergrond en blauwe accenten.
Een super leuk kapsel en kleurtje toch?


Samantha hebben we heel anders gekleurd, ze had de ICE - WHITE kleur al zo'n lange tijd, dat ze nu wel wat anders wilde, een mooie warme koper tint, de zijkant en de uitgroei hebben we zwart geverfd.


Ik was natuurlijk weer vergeten om een foto vooraf te maken, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het eind resultaat.
Bij Wilma ( die superblond voor de kleuring was ), heb ik één zijkant kort geschoren en met een donkergrijze kleuring er een uitgroei in geverfd, de langere punten met een zilvergrijze kleuring. Nog een hele subtiele trible erin, die zo mooi opvalt in het donkere deel van het haar. Ik vind hem zo mooi geworden, dat ik het zelf ook wel zo zou willen.


Wat een ongeloofelijke mooie volle bos met haar had deze dame, en ze wilde een a - symetrische bobline, en achter mooi opgelaagd.


Van goud blonde lange haren, naar een korte coupe, de uitgroei, lok en korte zijkanten zijn gekleurd met een mokka tint, en de bovenlagen zijn met folies super blond gemaakt.


Bij Trienke hebben we het haar een best stuk korter geknipt, zodat er weer een kuif in kan, en de kleur hebben we bovenop met een vlak achter eerst geblondeerd, en daarna een turquoise kleuring erover gedaan.


Dit is onze prijswinnaar van de DEEL - LIKE en winactie van Facebook
Rianne wilde het haar laten groeien om er andere mensen blij mee te maken, dus word de vlecht opgestuurd naar HAARDONOR.NL hier kunnen ze met een lengte van 15 cm. en gekleurd haar zelfs al pruiken maken. Bij Rianne is er een schuine boblijn met lagen in geknipt, zodat er weer wat volume in komt, en de pony mooi schuin en kort.


Dit is een super mooie verandering, de lange haren mogen er vandaag af en de lange vlecht sturen we op naar stichting HAARWENSEN, hier maken ze pruiken van deze haren. Er wordt een mooie schuine boblijn in laagjes ingeknipt, met een lok, en er komen super mooie slagen terug in het haar. Toch weer een mooie verandering.


Van lange lengten, naar een asymmetrische boblijn met korte lagen voor een wilder effect.


Hendrika heeft het haar een lange tijd superblond gehad, over de winter hebben we de uitgroei wat donkerder gekleurd, en nu hebben we ook hier de uitgroei in een as tint ingekleurd, en de lange blonde lengten met een lichtere as - violet tint ingekleurd.


Hier hebben we de zijkanten flink ingekort, donker gekleurd, en de punten rood gemaakt. 


Bij Lilian hebben we een side-cut geschoren, de andere kant hebben we met een mooi verloop langer gelaten.


Bij Crystel hebben we gekozen voor een donkere kleur. 
Aan één zijkant is het haar kort geschoren, 
en in de lok en in de linker achterkant zijn extensions ingezet.


Bij Ginette hebben we ook geen vooraf genomen. We heben de bovenlagen lang gehouden en de zijkanten kort geschoren, de lok is verlengd met haar-extensions. In de geblondeerde ondergrond hebben we een ICE blonde kleuring gezet, de zijkanten en de uitgroei zijn ingezet met een paars-lila tint, en nog hele fijne pastel roze lokken erdoor.


We hadden er niet aan gedacht om een foto vooraf te maken. Deze klant vind alle gekke dingen leuk, dus hebben we onze creativiteit er op los gelaten, door lokken violet, rood en koper en in te zetten.


Deze mevr. wilde totaal iets anders, dat is gelukt. De kleur was verder nog mooi, dus hebben we er alleen een dieproze lok in gezet.


Sylvia had een diepe koper tint in het haar, en ze wilde graag een ice-white kleur.
Dit is het geworden, een super mooie kleur, en een leuk pittig geknipte coupe.


Karin wilde een extremer kapsel, dat lukt ons wel en het staat veel pittiger, dan ook nog even een kleur, (de nieuwe kleuren van L'oreal) met een paar rode lokken erdoor.


Lieke wilde een heel stuk van haar haren af, een a-symetrische bob was de wens, de staart die we er af hebben geknipt sturen we op naar stichting haarwensen waar ze een pruik van dit haar maken.


Bij deze klant hebben we een opgekaagde bobline geknipt, waardoor er heel veel slag in het haar terug komt.


Monika hebben we compleet verandert, een korter kapsel en een donkere violet kleuring met een paar redlights erdoor. Echt veel leuker.


Deze klant wilde een kapsel wat ze had uitgezocht, meer volume aan de achterkant, en veel pittiger.


Nieske vind het af en toe leuk om er een trible in te laten scheren, en vaak heb ik dan de vrije hand.


Met of zonder afspraak

Bel met 0598 - 690069