Eigen creaties

Voor:

Beschrijving:

Na:

Stefan had de bovenlagen heel lang, zodat hij er een elastiekje in kon doen, en we hebben er iets heel anders mee gedaan.
De zijkanten heb ik lekker kort geschoren en naar boven toe wat langer laten oplopen, de bovenlagen heb ik ook wat langer gehouden, zodat er een mooie slag in kan vallen. De baard heb ik ook nog even netjes gemaakt, is hij weer helemaal knap.


Tiemen droeg z'n haar achterover, maar wilde een kapsel met een nonchalante lok aan de voorkant, de zijkanten hebben we lekker kort geschoren, ik vind hem er veel stoerder uitzien zo.


Weer een complete metamorfose.
Eigenlijk ken ik hem niet anders dan met het langere haar, maar het is van dat slappe haar waar je ook niets in hoeft te doen qua stylingsprodukten want dat heeft totaal geen zin, inzakken doet het toch wel. Ik heb er een stoer kort kapsel ingeknipt, maar toch alles een beetje rondom gedekt gehouden, anders zie je de hoofdhuid er zo doorheen. Ik zeg 10 jaar jonger in 20 minuten tijd, snel gedaan toch?


Demian heeft zijn haar lekker kort geknipt gekregen, met een scheiding erin geschoren. En elke keer als hij word geknipt krijgt hij er een leuke trible ingeschoren, die hij altijd zelf uitzoekt. Ik vind hem super stoer.


Bij Olivier hebben we een super stoere coupe geknipt, een mooie kuif omhoog.


Weer een hele stoere meneer ervan gemaakt, met een mooi kuif en geschoren zijkanten.


Jordy heeft best lastig dun en kaarsrecht haar, maar hij wil zo graag gel in zijn haar, dus hebben we gekozen voor een stoer kapsel met een kuif, dan kan hij er gel indoen, ik vind het een stoere lieve mannetje geworden.


Als Frans bij ons komt voor het knippen, geeft hij ons de vrije hand om er een trible in te scheren. Elke keer maken we er iets anders van.


Ook dit haar hebben we gedoneerd aan stichting haarwensen, we hebben er bij Niels een stoere jongens kapsel van gemaakt, en je ziet z'n 2 mooie ogen ook weer.


Tysen heeft super mooi donker haar, en we hebben er een mooie stoere kuif ingeknipt, en een scheiding met een lijn eronder ingeschoren. Zo mooi bij dit donkere haar.  


Bij Tim hebben we een stoer jongens kapsel geknipt met een kuif, de zijkanten lekker kort met de tondeuse. Een stoere man man.


Nick had het haar weer mooi lang laten groeien voor ons, en omdat het voorjaar word, kreeg hij lentekriebels vast en zeker, vandaar dit lekkere korte coupe.


Thijs heeft een stoer kapsel uitgezocht, en stoer is hij zeker geworden.


Deze 2 snoezige kids hebben een super leuk kapsel, allebeide met een kuif en een geschoren scheiding, op de rechter foto met een leuke trible erin geschoren. Echt super leuk. 


Isabella wilde graag het haar doneren, dus hebben ik er een vlecht afgeknipt die we opsturen naar Stichting Haarwensen.

Het haar heb ik achter een klein beetje opgeknipt zodat het een schuine boblijn wordt.

Bedankt Isabelle voor het doneren.


Esmee wil een heel ander kapsel en ook best wel een bijzonder kapsel voor een meisje van haar leeftijd.
Eline heeft er een super stoer kapsel van gemaakt.
Een asymmetrisch model met de ene zijkant super kort en de andere kant is mooi lang gebleven.


Bij Marissa heb ik er flink wat afgeknipt.
Ik heb er een lok ingeknipt en flink wat lagen erin zodat het wilt naar buiten kan.


Deze dame wilde haar haren doneren aan stichting haarwensen, super mooi gebaar. Maar er moet natuurlijk wel een leuk kapsel in geknipt worden, ze had zelf iets uitgezocht, met turquoise lokken erdoor.


Elsa wil hetzelfde kapsel als haar moeder, een schuine boblijn in lagen, dus de staart mag eraf. De staart sturen we op naar STICHTING HAARWENSEN, hier kunnen ze van Elsa haar haren een pruik maken. Bedankt Elsa voor het doneren en veel plezier met je nieuwe haren.


Bij dit mooie bos met haar hebben we de lagen voor flink korter gemaakt, waardoor er heel veel mooie krullen terug kwamen.


Bij Jiska heb ik een hele lange en dikke vlecht van het haar afgeknipt, en dit hebben we opgestuurd naar Haardonor.nl hier maken ze pruiken van de vlechten die ze binnen krijgen. Ik heb er bij Jiska een gelaagde boblijn in geknipt, ze heeft een prachtige volle bos met haar, en volgens mij is ze er wel blij mee.


Deze dame wilde heel graag haar haren doneren aan een fonds waar ze pruiken maken voor mensen met kanker, dat gaan we zeker doen, een super goed idee. Dus er ging heel veel haar af, maar er komen wel hele mooi krullen voor terug.


Deze 2 stoere zusjes wilden het haar doneren aan stichting HAARWENSEN, een super goeie reden natuurlijk.
Op de laatste foto is de lengte van de vlechten te zien, en deze sturen we natuurlijk op naar de stichting. Bedankt meiden voor het doneren.
Wil je ook haar doneren, houd er dan rekening mee dat het gezond (geen kleur of permanent) haar en de lengte vanaf 25 cm moet zijn.


Deze 2 stoere zusjes wilden het haar doneren aan stichting HAARWENSEN, een super goeie reden natuurlijk.
Op de laatste foto is de lengte van de vlechten te zien, en deze sturen we natuurlijk op naar de stichting. Bedankt meiden voor het doneren.
Wil je ook haar doneren, houd er dan rekening mee dat het gezond (geen kleur of permanent) haar en de lengte vanaf 25 cm moet zijn.


Bij Kim hebben we een blauwe dip - dye met hairchalk van L'oreal gebruikt in de hele onderkant van het haar.

Super stoer en een keer geen roze.


Veerle haar haren hebben we een stuk korter geknipt, de staart hebben we gedoneerd voor stichting haarwensen. Bedankt Veerle voor het doneren.


Deze mooie dame heeft super lang haar, en we hebben bij haar een mooi kerstkapsel gemaakt, met wat vlechten en 3 mooie haar-spiralen als sieraad er bij in.
Super mooi voor de Kerst toch?



De jongedame had een fotoshoot en wilde heel graag krullen. We hebben er iets moois van gemaakt door een gedeelte vast te zetten met een vlecht en kabels en heel veel krullen.


Bij dit snoezig meisie hebben we het haar leuk opgestoken. 


Anna zit vaak voor ons model. Zo kunnen we steeds weer nieuwe modellen voor het opsteken van lang haar trainen. Bedankt model Anna.


Hier hadden Anna en Cecile een groot feest, pap en man gaan trouwen! dus moest het haar mooi opgestoken worden, want ze kregen hele mooie jurken aan.


Met of zonder afspraak

Bel met 0598 - 690069