Traditioneel - authentiek scheren

Bij ons in de salon scheren we op authentieke / traditionele wijze de baard zoals dat vroeger werd gedaan! Wil je je eens op een ontspannen manier laten verwennen op onze barberstoel? Laat je baard er dan bij ons eens af scheren! Dit doen we d.m. v. warme doeken een pré-shave en echte scheerschuim, met een after shave als afsluiter. Een echt verwen moment voor de MAN!

De Proraso after shave producten zijn ook in de kapsalon te koop, net als een aantal baard producten zoals een olie, gel of pasta.

Proraso after shave

Proraso After Shave Lotion is een kalmerende lotion/creme. Deze lotion en creme is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid en biedt directe verkoeling na het scheren. Shea boter houdt de huid soepel en hydrateert de huid, kalmeert en verkoelt de huid en gaat een branderig gevoel tegen. Proraso heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het ontwikkelen van de beste scheer-en verzorgingsproducten voor de man. Dit Italiaanse merk gebruikt enkel de beste ingrediënten en weet precies wat de man nodig heeft. 

Verkoopprijs vanaf 14,95

Cadeaubonnen

Een cadeau verzinnen voor een vriend of familielid kan wel eens lastig zijn. Dan is een van onze cadeaubonnen natuurlijk een ontzettend leuk cadeau.

Voor de ECHTE MANNEN hebben we een cadeaubon, die is te besteden op een knipbehandeling,op een traditionele scheerbehandelin, of op producten. Bij deze cadeaubonnen is het te besteden bedrag vrij in te vullen.

Dus wil je je vader, vriend of man een leuk cadeau geven? Geef dan een knip of scheerbehandeling cadeau!

Met of zonder afspraak

Bel met 0598 - 690069