Traditioneel - authentiek scheren

 

Bij ons in de salon scheren we op authentieke / traditionele wijze de baard zoals dat vroeger werd gedaan! Wil je je eens op een ontspannen manier laten verwennen op onze barberstoel? Laat je baard er dan bij ons eens af scheren! Dit doen we d.m. v. warme doeken een pré-shave en echte scheerschuim, met een after shave als afsluiter. Een echt verwen moment voor de MAN!

De Proraso after shave producten zijn ook in de kapsalon te koop, net als een aantal baard producten zoals een olie, gel of pasta.

Proraso after shave

 

Proraso After Shave Lotion is een kalmerende lotion / creme. Deze lotion en creme is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid en biedt directe verkoeling na het scheren. Shea boter houdt de huid soepel en hydrateert de huid, kalmeert en verkoelt de huid en gaat een branderig gevoel tegen. Proraso heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het ontwikkelen van de beste scheer- en verzorgingsproducten voor de man. Dit Italiaanse merk gebruikt enkel de beste ingrediënten en weet precies wat de man nodig heeft. 

Verkoopprijs vanaf 14,95

Met of zonder afspraak

Bel met 0598 - 690069