Video's

Een nieuw kapsel is natuurlijk niet niks. En je wilt wel weten wat de trends van tegenwoordig zijn. Daarom hebben wij, ter inspiratie,

alvast een paar leuke video's voor je op deze pagina verzameld. Bekijk ze hieronder!

Red hot!

Roodtinten zijn hot! Je ziet ze in allerlei varianten, van zwoel dieprood tot vlammend lichtkoper, maar ook chocoladetinten,  en een kleur als caramel zul je vaak tegenkomen.
Supertrendy zijn kleuringen die via een donkere tint bij de haaraanzet heel geleidelijk aan uitlopen naar een lichtere tint aan de punten:  een slimme manier om je haar optisch meer volume en diepte te geven.


Met koele en warme haartinten zie je dit seizoen dezelfde ommezwaai ontstaan. Waar voorheen combinaties van bijvoorbeeld koper- en grijstinten not done waren, geven ze nu een hippe twist aan de trendkapsels in Cover. Wat overigens niet wil zeggen dat je ongestraft kunt combineren: de ondertoon in je huidskleur blijft het uitgangspunt voor de kleurkeuze bij de haaraanzet, vooral van de haargedeeltes rond het gezicht. Het contrasterende kleurkarakter vind je met name terug in de lengten en de punten. Het totale kleurbeeld is overwegend licht, waarin zachte beige-zand- en grijstinten elkaar ton-sur-ton afwisselen. 

Met of zonder afspraak

Bel met 0598 - 690069