Bij Barbara heb ik het lange haar in een a-symetrisch kapsel geknipt.

Marije had een feestje, en natuurlijk wil je dan je haren even leuk voor zo'n dag. Ze had een voorbeeld mee van wat ze wel leuk zou vinden, dus van steil haar naar krullen en lekker nonchalant vastgezet met een losse vlecht.

Nanouk wil al heel lang een schuine boblijn, dus dat heb ik er voor haar in geknipt. Het staat haar ook superleuk.

Mariska droomt al heel lang van lange haren, ik heb haar een beetje geholpen met het verlengen van haar haren dmv 6 haarmatten met krullen. Perfecte kleur en perfecte krullen.

Een superleuke metamorfose voor mij, ik heb het haar lekker uitgedund, gesneden en korter geknipt voor een plukkerig en pittig kapsel, en ik heb de grijze kleur donkerbruin gemaakt... 15 jaar jonger in 1,5 uur tijd.

Lotte krijgt vandaag voor het eerst krullen. Ik heb een natuurlijke permanent gezet, en ook heb ik er lagen ingeknipt voor een mooiere verdeling van de krullen.

Bij Leonie heb ik het haar verlengd met haarmatten.

Leona wilde echt totaal iets anders met de haar kleur... een donkere uitgroei en een mooie fel rode kleur over de lange lengtes. Het eindresultaat is super mooi.

Bij Carolina heb ik van een korte coupe, lang haar gecreƫerd dmv haarmatten. Zo heb je in een mum van tijd lang haar.

Bij Martina heb ik 6 matjes geplaatst met ringetjes om het haar te verlengen. Kleur en lengte helemaal top.

Bij Helena had ik een hele klus, maar met een super mooi reslutaat. In dit super lange haar heb ik heel veel rode folies gezet.

Nou dit was ook een leuke klus,  ik heb een donkerrode ondergrond kleur erin gezet, met dikke oranje en dikke rode folies erdoor heen.

Manon heeft een tijdje het geduld gehad om het haar te laten groeien zodat ik er haar-matten in kan zetten, en wat was ze blij toen ik zei dat ze genoeg lengte had om het haar te kunnen verlengen. Met 6 haar-matten heeft ze nu een prachtige bos lang haar.

Sharina heeft het haar al best lang, maar ze droomt over nog langer haar, dus d.m.v 7 haar-matten die ik heb vastgezet met ringetjes in het haar heeft ze er nog een beetje lengte bijgekregen.

Melissa had een feestje, dus even het haar leuk met een vlechtje en een krultang.

Bij DaniĆ«lle heb ik ca 10 cm van de lengte afgeknipt, en ik heb er best veel laagjes ingeknipt zodat het minder lijzig in het gezicht hangt en meer volume krijgt. De kleur heb ik warmbruin gemaakt.

Bij Chantal heb ik de aanzet donkerbruin gekleurd, en de rest van de lengtes heb ik in een violet kleuring gezet.

Alleen op afspraak

Bel met 06 26954443