Eigen creaties

Voor:

Beschrijving:

Na:

Marije had een feestje, en natuurlijk wil je dan je haren even leuk voor zo'n dag. Ze had een voorbeeld mee van wat ze wel leuk zou vinden, dus van steil haar naar krullen en lekker nonchalant vastgezet met een losse vlecht.


Sharina heeft het haar al best lang, maar ze droomt over nog langer haar, dus d.m.v 7 haar-matten die ik heb vastgezet met ringetjes in het haar heeft ze er nog een beetje lengte bijgekregen.


Romy wil graag een grijze haarkleur, dus heb ik eerst alle lange lengtes in de blondering gezet, nadien de uitgroei donkerder gekleurd, en de geblondeerde lengtes in een grijstint gekleurd. Door de donkere uitgroei wordt de kleur niet flets in het gezicht, maar juist wat sprekender. Met het knippen heb ik er veel lagen ingeknipt en de contour in kortere lagen zodat er meer volume in het haar komt.


Kor heeft na een dag werken een heerlijk verwen moment voor zichzelf... Een classic shave behandeling is heerlijk ontspannend na een dag werken.


Manon heeft een tijdje het geduld gehad om het haar te laten groeien zodat ik er haar-matten in kan zetten, en wat was ze blij toen ik zei dat ze genoeg lengte had om het haar te kunnen verlengen. Met 6 haar-matten heeft ze nu een prachtige bos lang haar.


Vele kleine klantjes hebben moeite met de kapper, en gaan huilen. Maar al een tijdje hebben we een tablet waar de kinderen hun favoriete film op kunnen kijken, en het is echt wonderbaarlijk hoe goed dat het knippen van deze kleine klantjes gaat, we zijn werkelijk onzichtbaar of zo, ze hebben gewoon niet meer in de gaten dat ze bij de kapper zijn. Geen protest, niet meer huilen.Tim is het voorbeeld hiervan, en kijkt naar zijn favoriete film.


We hebben eerst goed overlegd wat we zouden doen met het haar omdat het heel fijn haar is, wel lagen geen lagen en welke lengte. We hebben besloten om er wel lagen in te knippen maar niet te kort zodat het wel voller gaat lijken, en ik heb een heel stuk van de lengte af mogen knippen.


Melissa had een examenfeest, en natuurlijk is het dan leuk als je je haren ook net even anders dan anders doet.


Harry heeft zich bij ons laten verwennen met een heerlijk ontspannen scheerbeurt bij ons in de kapsalon. Best fijn als je dit een keertje door iemand anders laat doen.


Chelsey had haar haarkleur grotendeels zwart, en ze wil er haarmatten in, in een lichtere kleur, aan mij de taak om haar haarkleur hier passend bij de maken. En het is weer goed gelukt.


Isa had een super feestelijke dag want ze had een trouwerij, en daar hoort natuurlijk ook een feestelijk kapsel bij. En ze was er ook super blij mee gelukkig.


Nou dit was ook een leuke klus, eigenlijk was het de bedoeling dat ik in dit lange haar een permanent zouden zetten. Maar de plannen waren heel snel gewijzigd, ze vond mijn kapsel zoooo leuk, dus dat moest het maar worden. En dan wel met allerlei leuke kleuren erin. Dus heb ik er een donkerrode ondergrond kleur erin gezet, met dikke oranje en dikke rode folies erdoor heen... NOU MIJN ZUS DIE IK NOOIT HEB GEHAD


Hilda heeft het haar nu een tijdje wat langer gehad.... maar kort is toch altijd haar ding geweest, en heel eerlijk het staat echt veel pittiger zo.


Bij Waew heb ik geen foto vooraf gemaakt, maar nu kan ik natuurlijk wel de voor en achterkant mooi laten zien. Ik heb de achterkant niet heel kort geknipt i.v.m. de kruinen in haar nek, wel heb ik het flink geëffileerd, want met het rechte haar van Waew valt het anders super bot. 


Bo heeft een super mooie bos haar, maar had iets anders in zijn hoofd. Helemaal van deze tijd en super leuk met zijn haar en zijn krullen.


Deze dame kwam spontaan binnen lopen en wilde echt eens wat anders met haar haren. Eline heeft er flink wat lagen ingeknipt en een stukje van de lengte afgehaald, en er komen toch mooie krullen terug in het haar.


Robin is een beetje rossig van haar eigen kleur, en dat wil ze veranderen. Dominique heeft de ene helft rood geverfd en de andere helft zwart. Als ze de lok naar links draagt heeft ze de rode kleur over het zwarte heen vallen, en als ze het naar rechts draagt heeft ze de zwarte kleur over het rode heen vallen, een super leuk effect.


Bij Sylvia heb ik van boven de lengte flink korter geknipt voor meer volume, en de blonde kleur had ze al zooo lang, daarom hebben we er nu even weer een donkere kleur ingezet. Is ook weer super leuk zo.


Dirisha was haar lange haren beu, en ik mocht er een super korte coupe inknippen, super leuk natuurlijk, en het staat haar zo veel pittiger.


Lisa wil 30 cm haarlengte doneren. Dat doe ik van harte natuurlijk. Eerst een vlecht en knippen maar. Ik heb er wat lagen ingeknipt voor een wat speelser effect.


Annika was al een tijdje niet geknipt, en nu wilde ze er een heel stuk vanaf hebben. Wel zoveel dat ik het kan doneren aan Stichting Haarwensen. En bij het korter knippen kwamen er super mooie krullen terug in het haar.


Deze dame wilde echt een heel stuk van het haar af hebben...nou das superleuk om te doen natuurlijk. Samen hebben we besloten om de lengte niet direct te kort te knippen. De vlecht heb ik natuurlijk gedoneerd aan Stichting Haarwensen. De lagen heb ik ook flink korter geknipt, en zo zie je dat er super mooie grove krullen terug komen, ze was verrast door de krullen, maar ik ben natuurlijk ook een tovenaar. 


Met of zonder afspraak

Bel met 0598 - 690069