Eigen creaties

Voor:

Beschrijving:

Na:

Een superleuke metamorfose voor mij, ik heb het haar lekker uitgedund, gesneden en korter geknipt voor een plukkerig en pittig kapsel, en ik heb de grijze kleur donkerbruin gemaakt... 15 jaar jonger in 1,5 uur tijd


Nanouk wil al heel lang een schuine boblijn, dus dat heb ik er voor haar in geknipt. Het staat haar ook superleuk.


Mariska droomt al heel lang van lange haren, ik heb haar een beetje geholpen met het verlengen van haar haren dmv 6 haarmatten met krullen. Perfecte kleur en perfecte krullen.


Marije had een feestje, en natuurlijk wil je dan je haren even leuk voor zo'n dag. Ze had een voorbeeld mee van wat ze wel leuk zou vinden, dus van steil haar naar krullen en lekker nonchalant vastgezet met een losse vlecht.


Bij Eline heb ik het haar verlengd met 6 haarmatten en met een lengte van 55 cm. Een mooie volle en lange bos haar.


Bij Marianne heb ik dreadlocks in het haar gezet, ze wilde niet van die leljke scheidingen op de hoofdhuid, dus heb ik ze op een andere manier ingezet. Een superleuk resultaat.


Vele kleine klantjes hebben moeite met de kapper, en gaan huilen. Maar al een tijdje hebben we een tablet waar de kinderen hun favoriete film op kunnen kijken, en het is echt wonderbaarlijk hoe goed dat het knippen van deze kleine klantjes gaat, we zijn werkelijk onzichtbaar of zo, ze hebben gewoon niet meer in de gaten dat ze bij de kapper zijn. Geen protest, niet meer huilen.Tim is het voorbeeld hiervan, en kijkt naar zijn favoriete film.


We hebben eerst goed overlegd wat we zouden doen met het haar omdat het heel fijn haar is, wel lagen geen lagen en welke lengte. We hebben besloten om er wel lagen in te knippen maar niet te kort zodat het wel voller gaat lijken, en ik heb een heel stuk van de lengte af mogen knippen.


Melissa had een examenfeest, en natuurlijk is het dan leuk als je je haren ook net even anders dan anders doet.


Manon heeft een tijdje het geduld gehad om het haar te laten groeien zodat ik er haar-matten in kan zetten, en wat was ze blij toen ik zei dat ze genoeg lengte had om het haar te kunnen verlengen. Met 6 haar-matten heeft ze nu een prachtige bos lang haar.


Sharina heeft het haar al best lang, maar ze droomt over nog langer haar, dus d.m.v 7 haar-matten die ik heb vastgezet met ringetjes in het haar heeft ze er nog een beetje lengte bijgekregen.


Chelsey had haar haarkleur grotendeels zwart, en ze wil er haarmatten in, in een lichtere kleur, aan mij de taak om haar haarkleur hier passend bij de maken. En het is weer goed gelukt.


Isa had een super feestelijke dag want ze had een trouwerij, en daar hoort natuurlijk ook een feestelijk kapsel bij. En ze was er ook super blij mee gelukkig.


Nou dit was ook een leuke klus, eigenlijk was het de bedoeling dat ik in dit lange haar een permanent zouden zetten. Maar de plannen waren heel snel gewijzigd, ze vond mijn kapsel zoooo leuk. Dus iets anders dan dat de bedoeling was, ik heb een donkerrode ondergrond kleur erin gezet, met dikke oranje en dikke rode folies erdoor heen.


Feline en Sanne hebben allebei ook een superleuke kleur in hun haar gekregen, Feline koos voor de roze kleur, en Sanne voor een violet kleur.


Bij Waew heb ik geen foto vooraf gemaakt, maar nu kan ik natuurlijk wel de voor en achterkant mooi laten zien. Ik heb de achterkant niet heel kort geknipt i.v.m. de kruinen in haar nek, wel heb ik het flink geëffileerd, want met het rechte haar van Waew valt het anders super bot. 


Bo heeft een super mooie bos haar, maar had iets anders in zijn hoofd. Helemaal van deze tijd en super leuk met zijn haar en zijn krullen.


Robin is een beetje rossig van haar eigen kleur, en dat wil ze veranderen. Dominique heeft de ene helft rood geverfd en de andere helft zwart. Als ze de lok naar links draagt heeft ze de rode kleur over het zwarte heen vallen, en als ze het naar rechts draagt heeft ze de zwarte kleur over het rode heen vallen, een super leuk effect.


Bij Tamar is het onderste deel van het haar super gekruld en kroes, dat mocht ik er afknippen. Daarna heb ik het haar warmbruin gekleurd en heb ik er nog wat lichte folies door gezet om de kleur wat levendiger en niet te donker doen lijken.


Bij Simone is de kleur vaak superblond, maar nu heb ik er een rosé kleuring in gezet. een super mooie pasteltint voor kort en langhaar.


Beide zusjes Mirte en Milou wilden een roze kleur in het haar, eerst zijn er nog wat delen blonder gemaakt in het haar, voordat de roze kleur er in kon.


Bij Daniëlle heb ik ca 10 cm van de lengte afgeknipt, en ik heb er best veel laagjes ingeknipt zodat het minder lijzig in het gezicht hangt en meer volume krijgt. De kleur heb ik warmbruin gemaakt.


Wesley heeft super mooi haar, en hij had een voorbeeld mee hoe ik het mocht knippen. Dus een hele bult eraf, en hij was er super blij mee.


Deze mama ging trouwen, dus mocht ik het haar van Renee mooi opsteken, en Romana heeft de beide dochters heel mooi gemaakt.


Ninthe had een feestelijke avond, en Romana heeft er een super leuk feestelijk kapsel van gemaakt


Bij Martina heb ik 6 matjes geplaatst met ringetjes om het haar te verlengen.Kleur en lengte helemal top.


Bij Mira heb ik een heel stuk van de lengte afgehaald, en ik heb er lange lagen ingeknipt voor een speelser effect. Zo kwamen de mooie slagen terug in het haar, en lijkt het nu mooi vol en gezond


Ik heb van deze stoere meneer, een nog stoerderderre meneer gemaakt. Een kuif en een bliksem, helemaal leuk.


Bij Max had ik een superleuke metamorfose... van zijn super dik bos haar met krullen, een mooi koppie maken. En dat is uiteraard weer gelukt, en Max is er zelf gelukkig ook blij mee.


Anouk wil het haar graag rood gekleurd hebben... nou in dit lange haar een mooi klusje, met een mooi eindresultaat.


Bij Ellen mocht ik helemaal los gaan, zo vol van vertrouwen is ze in ons... dus heb ik iets passend bij haar mogen knippen, zolang het maar geen standaard kapsel gaat worden, nou zo'n opdracht is natuurlijk het leukst van de hele dag. Ik heb de ene kant kort gesneden en naar de andere kant toe in een lange punt laten uitlopen.


Leona wilde echt totaal iets anders met de haar kleur... een donkere uitgroei en een mooie fel rode kleur over de lange lengtes. Het eindresultaat is super mooi


Hier is Romana helemaal op losgegaan...Bij Feline heeft ze de hele onderkant in een blauwe kleur gezet.

Bij Sanne heeft Romana met een roze kleuring het haar ingekleurd... allebei super mooi geworden.


Azra heeft super veel haar, en ze wil een heel stuk van de lengte afgeknipt hebben, dus gaan we de vlecht doneren. Ik heb de lengte net zo geknipt dat ze er nog net een staartje in kan doen, en haar natuurlijke slag komt nu ook meer tot zijn recht. Bedankt voor het doneren Azra.


Deze dappere Livia wil een heel stuk van haar haren af hebben geknipt, ze wil de vlecht wel eerst mee naar huis nemen, maar ze kan hem altijd nog doneren.


Bij Helena had ik een hele klus, maar met een super mooi reslutaat. In dit super lange haar heb ik heel veel rode folies gezet.


Bij Chantal heb ik de aanzet donkerbruin gekleurd, en de rest van de lengtes heb ik in een violet kleuring gezet.


Dian haar haren heb ik verlengd met 6 matjes, dit nadien wat verbonden met haar eigen haar zodat het heel natuurlijk lijkt.


Alleen op afspraak

Bel met 0598 - 690069