Eigen creaties

Voor:

Beschrijving:

Na:

We hebben eerst goed overlegd wat we zouden doen met het haar omdat het heel fijn haar is, wel lagen geen lagen en welke lengte. We hebben besloten om er wel lagen in te knippen maar niet te kort zodat het wel voller gaat lijken, en ik heb een heel stuk van de lengte af mogen knippen.


Bij Waew heb ik geen foto vooraf gemaakt, maar nu kan ik natuurlijk wel de voor en achterkant mooi laten zien. Ik heb de achterkant niet heel kort geknipt i.v.m. de kruinen in haar nek, wel heb ik het flink geëffileerd, want met het rechte haar van Waew valt het anders super bot. 


Bij Marleen heb ik heel veel in het haar gesneden, zowel in de lengte als in de lagen, en zodoende komt er heel veel volume voor terug en heel veel slag.


Dirisha was haar lange haren beu, en ik mocht er een super korte coupe inknippen, super leuk natuurlijk, en het staat haar zo veel pittiger.


Bij Sylvia heb ik van boven de lengte flink korter geknipt voor meer volume, en de blonde kleur had ze al zooo lang, daarom hebben we er nu even weer een donkere kleur ingezet. Is ook weer super leuk zo.


Bij Petra hebben we alleen foto's van na het knippen en kleuren.
Maar ze had een schuine boblijn met lange punten naar voren,
en nu heb ik de ene zijkant korter geknipt en de andere mooi lang gehouden.
En ik heb er een super lichte ice - white kleuring opgezet.
Ik vind hem super mooi, zowel het kapsel als de kleur.


Bij Ellen heb ik geen foto voortijds gemaakt ( vergeten natuurlijk), Maar het eind resultaat is wel super leuk geworden. Ik heb veel lange pieken laten zitten en een super botte onderrand onder de pieken op het voorhoofd, de linkerkant is korter dan de rechter kant, en in de linkerkant heb ik nog een driehoek als grapje iets korter geschoren. De kleur hebben we donker aubergine gemaakt en alle pieken heb ik feller ingekleurd.


Een superleuke verandering, van een langer kapsel zonder volume, naar een super pittig kort kapsel, de zijkanten kort, en bovenop wat langer zodat er een kuif, een lok of plat gedragen kan worden naar één kant. Een mooie warme kleur maakt het net nog even mooier.


Cristina wilde het haar laten groeien en was ook wel al flink op weg. Maar door het super dikke haar valt het zo plat, dat ik de bovenlagen flink heb ingekort, uitgedund en gesneden zodat er meer volume inkomt en alles lekker piekerig wil zitten. Verder heb ik de oren wel vrij geknipt maar alle pieken rondom heb ik lang gelaten, heeft ze het toch niet voor niets laten groeien. En ik heb onder de lange lok een hele korte botte pony geknipt. Ik vind het veel pittiger en dat past nou juist ook bij haar.


Simone heeft heel lang dit model gehad, maar nu wil ze het echt een stuk korter, een lange bob. En het haar lijkt echt een heel stuk voller.


Nicole heeft een trouwerij vandaag, en dus aan mij de taak om er iets moois van te maken.


Maria gaat vandaag trouwen, dus we gaan haar haren heel mooi maken met mooie strass - steentjes en echte rozen in het opgestoken haar.


Marije had een feestje, en natuurlijk wil je dan je haren even leuk voor zo'n dag. Ze had een voorbeeld mee van wat ze wel leuk zou vinden, dus van steil haar naar krullen en lekker nonchalant vastgezet met een losse vlecht.


Een mooi opgestoken kapsel voor een kerst - feest met smalle vlechten en leuke haar - spiralen.


Een bruiloft, examenfeest of een andere leuk feestje, ook met lang haar kunnen we leuke creaties maken.


Stefan had de bovenlagen heel lang, zodat hij er een elastiekje in kon doen, en we hebben er iets heel anders mee gedaan.
De zijkanten heb ik lekker kort geschoren en naar boven toe wat langer laten oplopen, de bovenlagen heb ik ook wat langer gehouden, zodat er een mooie slag in kan vallen. De baard heb ik ook nog even netjes gemaakt, is hij weer helemaal knap.


Demian heeft zijn haar lekker kort geknipt gekregen, met een scheiding erin geschoren. En elke keer als hij word geknipt krijgt hij er een leuke trible ingeschoren, die hij altijd zelf uitzoekt. Ik vind hem super stoer.


Ook dit haar hebben we gedoneerd aan stichting haarwensen, we hebben er bij Niels een stoere jongens kapsel van gemaakt, en je ziet z'n 2 mooie ogen ook weer.


Tysen heeft super mooi donker haar, en we hebben er een mooie stoere kuif ingeknipt, en een scheiding met een lijn eronder ingeschoren. Zo mooi bij dit donkere haar.  


Thijs heeft een stoer kapsel uitgezocht, en stoer is hij zeker geworden.


Deze 2 snoezige kids hebben een super leuk kapsel, allebeide met een kuif en een geschoren scheiding, op de rechter foto met een leuke trible erin geschoren. Echt super leuk. 


Bij deze mevrouw was het haar heel blond geworden door de zon. We hebben een donkere as-kleurige uitgroei erin geverfd,  en in de punten een lichte as-grijze kleuring.

 


Bij Anja heb ik de lengte een behoorlijk stuk korter gemaakt.
Een boblijn in laagjes en schuin naar voren geknipt en gesneden, hierdoor komt er een hele mooie krul terug in het haar.
De kleur is warm roodbruin met een paar lichte folies erdoor.


Helaas bedachten we te laat om een foto voortijds te maken, maar het haar was op schouder lengte, en we hebben er een super pittig kapsel van gemaakt, met een donkere ondergrond en blauwe accenten.
Een super leuk kapsel en kleurtje toch?


Samantha hebben we heel anders gekleurd, ze had de ICE - WHITE kleur al zo'n lange tijd, dat ze nu wel wat anders wilde, een mooie warme koper tint, de zijkant en de uitgroei hebben we zwart geverfd.


Wat een ongeloofelijke mooie volle bos met haar had deze dame, en ze wilde een a - symetrische bobline, en achter mooi opgelaagd.


Van lange lengten, naar een asymmetrische boblijn met korte lagen voor een wilder effect.


Hier hebben we de zijkanten flink ingekort, een donkere uitgroei erin gekleurd, en de punten rood gemaakt. Echt een super pittig kapsel geworden.


Bij Lilian hebben we een side-cut geschoren, de andere kant hebben we met een mooi verloop langer gelaten.


Deze mevr. wilde totaal iets anders, dat is gelukt. De kleur was verder nog mooi, dus hebben we er alleen een dieproze lok in gezet.


Sylvia had een diepe koper tint in het haar, en ze wilde graag een ice-white kleur.
Dit is het geworden, een super mooie kleur, en een leuk pittig geknipte coupe.


Isabella wilde graag het haar doneren, dus hebben ik er een vlecht afgeknipt die we opsturen naar Stichting Haarwensen.

Het haar heb ik achter een klein beetje opgeknipt zodat het een schuine boblijn wordt.

Bedankt Isabelle voor het doneren.


Bij Marissa heb ik er flink wat afgeknipt.
Ik heb er een lok ingeknipt en flink wat lagen erin zodat het wilt naar buiten kan.


Bij Jiska heb ik een hele lange en dikke vlecht van het haar afgeknipt, en dit hebben we opgestuurd naar Haardonor.nl hier maken ze pruiken van de vlechten die ze binnen krijgen. Ik heb er bij Jiska een gelaagde boblijn in geknipt, ze heeft een prachtige volle bos met haar, en volgens mij is ze er wel blij mee.


Met of zonder afspraak

Bel met 0598 - 690069