Eigen creaties

Voor:

Beschrijving:

Na:

Isa had een super feestelijke dag want ze had een trouwerij, en daar hoort natuurlijk ook een feestelijk kapsel bij. En ze was er ook super blij mee gelukkig.


Melissa had een examenfeest, en natuurlijk is het dan leuk als je je haren ook net even anders dan anders doet.


Sharina heeft het haar al best lang, maar ze droomt over nog langer haar, dus d.m.v 7 haar-matten die ik heb vastgezet met ringetjes in het haar heeft ze er nog een beetje lengte bijgekregen.


Bij Eva heb ik 10 haarmatten geplaatst met ringetjes, zo heb je in een uurtje tijd een complete haarverlening.


Harry heeft zich bij ons laten verwennen met een heerlijk ontspannen scheerbeurt bij ons in de kapsalon. Best fijn als je dit een keertje door iemand anders laat doen.


Annika was al een tijdje niet geknipt, en nu wilde ze er een heel stuk vanaf hebben. Wel zoveel dat ik het kan doneren aan Stichting Haarwensen. En bij het korter knippen kwamen er super mooie krullen terug in het haar.


Chelsey had haar haarkleur grotendeels zwart, en ze wil er haarmatten in, in een lichtere kleur, aan mij de taak om haar haarkleur hier passend bij de maken. En het is weer goed gelukt.


We hebben eerst goed overlegd wat we zouden doen met het haar omdat het heel fijn haar is, wel lagen geen lagen en welke lengte. We hebben besloten om er wel lagen in te knippen maar niet te kort zodat het wel voller gaat lijken, en ik heb een heel stuk van de lengte af mogen knippen.


Bij Michael heeft Dominique in de bovenkant van het haar wat permanent wikkels gedraaid, zodat zijn steile haren wat meer krullen gaan krijgen... Super leuk en helemaal van deze tijd.


Robin is een beetje rossig van haar eigen kleur, en dat wil ze veranderen. Dominique heeft de ene helft rood geverfd en de andere helft zwart. Als ze de lok naar links draagt heeft ze de rode kleur over het zwarte heen vallen, en als ze het naar rechts draagt heeft ze de zwarte kleur over het rode heen vallen, een super leuk effect.


Deze dame kwam spontaan binnen lopen en wilde echt eens wat anders met haar haren. Eline heeft er flink wat lagen ingeknipt en een stukje van de lengte afgehaald, en er komen toch mooie krullen terug in het haar.


Kor heeft na een dag werken een heerlijk verwen moment voor zichzelf... Een classic shave behandeling is heerlijk ontspannend na een dag werken.


Bo heeft een super mooie bos haar, maar had iets anders in zijn hoofd. Helemaal van deze tijd en super leuk met zijn haar en zijn krullen.


Bij Waew heb ik geen foto vooraf gemaakt, maar nu kan ik natuurlijk wel de voor en achterkant mooi laten zien. Ik heb de achterkant niet heel kort geknipt i.v.m. de kruinen in haar nek, wel heb ik het flink geëffileerd, want met het rechte haar van Waew valt het anders super bot. 


Dirisha was haar lange haren beu, en ik mocht er een super korte coupe inknippen, super leuk natuurlijk, en het staat haar zo veel pittiger.


Bij Sylvia heb ik van boven de lengte flink korter geknipt voor meer volume, en de blonde kleur had ze al zooo lang, daarom hebben we er nu even weer een donkere kleur ingezet. Is ook weer super leuk zo.


Marije had een feestje, en natuurlijk wil je dan je haren even leuk voor zo'n dag. Ze had een voorbeeld mee van wat ze wel leuk zou vinden, dus van steil haar naar krullen en lekker nonchalant vastgezet met een losse vlecht.


Lisa wil 30 cm haarlengte doneren. Dat doe ik van harte natuurlijk. Eerst een vlecht en knippen maar. Ik heb er wat lagen ingeknipt voor een wat speelser effect.


Met of zonder afspraak

Bel met 0598 - 690069